Onze oprichter aan het woord:

Mijn naam is Mourad El Moussati, ik ben 26 jaar en ben geboren en getogen in Krimpen aan den IJssel. Een aantal jaar geleden, tijdens het zoeken naar een afstudeerstage heb ik ervaren hoe frustrerend het kan zijn om geen werk te kunnen vinden en vooral om niet te weten waar dit precies door komt (naam, spelling, cv, werkervaring…..). Uit deze frustratie zijn mijn twee bedrijven ontstaan, heb ik mijn eigen vak voor de Hogeschool Rotterdam ontwikkeld en heb ik bepaald dat ik mij wil inzetten voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt! Dit doe ik niet alleen omdat ik geloof dat dit onze morele verplichting is als mens, maar ook omdat ik geloof in de kracht van menselijk verschil. Jij en ik hebben als mens ongetwijfeld een heleboel gemeen, maar wij zijn tegelijkertijd ook onwijs verschillend en dat is naar mijn mening precies wat wij meer zouden moeten vieren in Nederland!

Als dagvoorzitter en gast(spreker) heb ik op zowel grote als kleine events gestaan. Tot onze opdrachtgevers kunnen wij onder andere rekenen: Shell, Anne Frank Stichting, FunX, Nationale Politie, Vluchtelingenwerk NL, UWV, Erasmus Universiteit, Albeda College, Europese Commissie en much more…

Vakgebied & Thema’s:

Onderscheidingen

  • Young European Talent 2019
  • Nummer vijf in De Kleurrijke Top 100
  • Winnaar Shell One Young World Scholarship
  • Starter van de maand december 2017
  • Uitnodiging Socrates Honour Society
  • Interesse?

    Een dagvoorzitter of (gast)spreker is onmisbaar op ieder event. Hij of zij zorgt voor een vloeiend verloop. Voor het inhuren van mij als dagvoorzitter is het extra belangrijk te weten wat het doel is van het event. Want als dat duidelijk is, ga ik voor je aan de slag. Interesse?

    Neem direct contact met ons op via mail of telefoon en bespreek de mogelijkheden: